fbpx

Wat heb ik geleerd?

Wat heb ik geleerd?

Alles gebeurt in een vibrationele toestand, we hebben en kunnen daarop afstemmen. Overvloed is iets waar we op afstemmen, dat we ons tot bestaan ​​realiseren.

Wat zorgt ervoor dat mijn sappen stromen? Waarom bellen mijn bellen? Ik bereid me voor om klaar te zijn om klaar te zijn …

Ik ben genoeg zoals het is. We kwamen allemaal als verdienstelijke wezens. We kwamen waardig, getalenteerd en wetend genoeg, we zijn bronsenergie.

We zijn allemaal briljante scheppers – medescheppers.

De zon kwam op en dat helpt … niemand hoeft hulp te bieden voor het leven en de natuur om zich te ontvouwen. Alles werkt altijd voor me, het is een mantra die ik in mijn leven mag integreren. Na het slapen wordt je lichaam opgefrist en verjongd.

Ik begon te begrijpen dat ik in een vibrationele wereld leef. Mijn gedachten en woorden zijn erg belangrijk in voorbestraten, met de nadruk op het gezochte, contrast is waardevol.

Ik ben me steeds meer bewust van het belang, de waarde en de totale perfectie van ons emotionele geleidingssysteem. Onze emoties zijn de sleutel tot ons meesterschap over onze energie.

De relatie tussen mij en mij is, ik, ikzelf en ik, mijn innerlijke wezen en mijn denkende zelf.

Het beheersen van de energie tussen mijn geloof en mijn verlangen. Soothing yourself, uplifting yourself, reviving yourself.

Gretig vooruit kijken, prepaving, kijken naar wat werken, van jezelf houden en weten dat alles wat je doet op het scherpst van de snede staat en gewaardeerd en gewaardeerd wordt door de positieve verwachtingen van de bron.

moed is afstemming, krachtig voelen heeft alles te maken met momentum

Verbinden met een breder perspectief.

Focus is momentum

Sterke focus is vastberadenheid

Universe is insync

Ik zie graag iedereen als een coöperatieve component voor het ontvouwen van mijn prachtige levensgebeurtenis.

Ik keur mezelf goed

Ik kan het beste van iedereen oproepen.

Innerlijk Zijn = Essentie

Goddelijk = alles omvattend, beroering, ontwaken, bewondering, goddelijk, speciaal, = bron, universum, moeder aarde, engelen, engelenrijk, hogere sferen, vrijheid vrij denken vrij wezen, open open mindedness, open hart, open hand.