fbpx

De Kracht van Liefde

De kracht van Liefde

De kracht van Liefde is voor mij de grootste beschikbare kracht en liefde is er voor alles en iedereen.

Liefde, oprechte liefde is voedend voor de ziel. De juiste vorm van  liefde draagt ​​bij aan de bloei en positieve ontwikkeling van levende wezens.

We zijn allemaal geboren bronnen van liefde, het brengen van liefde en vrede is in veel gevallen ons doel. Niet alleen door in de buurt van nieuw leven te zijn of dit prachtige proces te ervaren weerspiegelt de pure schoonheid van liefde, nee, er zijn ontelbare manieren waarop liefde kan worden ervaren.

Liefde voor jezelf is van het allergrootste belang, want alleen wanneer jij zelf liefde hebt kan je liefde geven. Wat er inzit komt er uit wanneer er druk wordt uitgeoefend. Denk aan het persen van een  mango of een sinaasappel. De mango geeft magosap en de sinaassappel geeft sinaasappelsap. het is niet denkbaar uit een van de twee aardbeiensap te krijgen, hoe je ook perst en wie er ook perst.

Heb je veel kritiek op jezelf? dan zal je veel kritiek uiten naar anderen en over anderen.

Alles is liefde

gelukkig hangt er liefde in de lucht

Alles wat je nodig hebt is liefde. lied all you need is love – John Lennon

Liefde volgens  dr. Maya Angelou is/werkt bevrijdend.

Liefde volgens W Dyer. De essentie van mijn wezen en de ware manier om mijn leven te transformeren is door LIEFDE.

L Hay. Wanneer een baby beroofd wordt van liefde wanneer hij geboren wordt, zal hij sterven, want een essentiële sleutel tot het ontwikkelen van een baby is liefde, troost, vrede, harmonie en welzijn.

Miss Oprah zegt dat Liefde NIET pijn doet.

vorige

volgende