fbpx

De Kracht van Intentie

De Kracht van Intentie met Wayne Dyer

Kracht van intentie en verbinding maken met intenties.

Het is een prachtige wetenschap die ons leert om de aanwezigheid van hogere spirituele goddelijke organiserende intelligentie te brengen in de aanwezigheid van elke energie die niet van deze bron soorten is. Bijv. haat, boosheid etc. in de liefde.

Alles is één, één is alles.

Verbinden met intentie – mijn aanwezigheid.

Mijn aanwezigheid.

a) Je aanwezigheid kan en zal dingen doen / een positieve impact hebben / voor andere mensen zonder je bewust te zijn van je effect.
De een begint de ander kalmte in te blazen.
Volgens Walt Whitman: mensen worden rustiger om je heen.

b) Je wordt iemand bij wie anderen zich beter gaan voelen over zichzelf.

c) We overtuigen anderen door onze aanwezigheid.
* het bewijs zit in de pudding, je bent een wandelende sprekende voorbeeld van liefde / bron in actie / een leidend voorbeeld *

Mensen met lage energie kunnen je nooit naar beneden halen. Je besluit zelf om in lage energie te stappen omdat je :

1) mensen haat omdat ze je haten.

2) boos wordt op mensen omdat ze boos op je zijn.

3) mensen beoordeeld/veroordeeld voor het beoordelen/veroordelen van jou.

4) je aan sluit bij anderen in hun lage energie staat van zijn.

St Franciscus van Assisi

Maak van mij een kanaal van vrede …

Een goede film of persoon kan je verheffen, kan anderen zich verbonden en verheven laten voelen. Die aanwezigheid en uw aanwezigheid kunnen anderen zich doelgericht goed laten voelen. Het inspireert hen tot grootheid.

Je kunt af en toe tappen om de energie van de wereld te verrijken en te veranderen.

  • Inspirerende films, b.v. rotsachtig – het opus van de heer Holland – de verschuiving.

Overvloed.

overvloedig van nature, overvloed in de natuur, overvloed in overvloed, er is meer dan genoeg om rond te gaan, voorspoed en meer en meer  overvloed zijn de mantra’s van dit universum. * het is mijn bedoeling-intentie.

DG *

Er is geen competitie, er is maar één ik en ik hoef niet tegen mezelf  te vechten. We leven in een overvloedige wereld. Er is geen sprake van tekorten.

Geen boom heeft takken die zo dwaas zijn om onderling te vechten. Geen concurrentie maar harmonie in het dienen van het collectieve welzijn. Dat is ook mijn wens voor de mensheid.

Het verbeteren van je eigen leven heeft alleen met jou te maken, want je bent niet in competitie met iemand anders, je hebt niets om te bewijzen, al je verlangens zijn uniek voor jou en uniek is ook je timing van je visie … je probeert een beter mens te worden, beter dan jij was, niet beter dan wie (iemand anders) dan ook. Er is geen concurrent van de strijd aangaan met anderen en geen scorebord met puntjes dat in je voordeel wordt bijgehouden. Er is geen competitie en geen scorebord of jury dat jouw handelen overziet. Jij bent samen met je eigen begeleidingssysteem, intellect en intuïtie,  je gevoel en gedachten, de bedienende meester van je eigen universum. Steeds meer vorm geven aan de beste versie van jezelf, gebalanceerd in het leven staan.

Zien, waarderen, van het leven. Het leven vieren met respect voor anderen  en met respect naar andere mensen en dingen. Mensen in hun waarde laten en ruimte geven aan hun eigen tempo en proces . Een ieder heeft een eigen rijpingsperiode.

12 principes van intentie.

1) Wil meer voor anderen dan je wilt voor jezelf. E … .G. wil de vrede dat je meer voor jezelf opzoekt.
2) Denk vanaf het einde. Beeld je   de mensen, events en uitkomst die je al verlangt in. Visualiseer, maak het plaatje compleet. Zie het, voel het, ruik het. Stem jezelf af en leef alsof het al is voltooid. Sta vanuit het perspectief / het besef dat het is gedaan. *

Abraham HET IS GEDAAN CLIP.
Wees een waardering van het leven.
Blijf op de hoogte / rapporteer met bronenergie, blijf in harmonie met de bron.
Tackle resistance, op alle mogelijke manieren
Beschouw jezelf als omringd door een conditie die je kunt produceren. Je bent altijd één met de bron.
Begrijp de kunst van het toestaan. Het pad van least resistance/ minste weerstand nemen. De kunst van versus de afwezigheid van toestaan.

Oefen op radicale Nederigheid, zoals water dat laag en bescheiden blijft. Eer je goddelijke geest en het proces van je geest in een tijdelijke body. De zintuigen behagen.
Dank radicale dankbaarheid, dankbaarheid is de juiste instelling. Wees dankbaar voor alles wat in je leven opdoemt en wees genereus van aard, zoals bron is genereus met leven.
Blijf in de mijn gedolven dat je nooit een probleem of uitdaging kunt oplossen door het te veroordelen. Schaamte is een laagste energie in het universum en het dient je niet, je groei of je zelfrespect, je kunt je niet schamen in de bron, je kunt daar vanaf daar niet komen. Men kan babysteps in tegengestelde richting nemen ….
Speel het matchspel of kijk naar het tegenovergestelde of er moet een tegengestelde koers zijn …. Vraag jezelf af : Ben ik in overeenstemming met het juiste gebied van intentie? Alles dat goed en God is? Ergo, positief, liefdevol en open?
Mediteren, mediteren, mediteren.
Oefen meditatie in je leven. In contact blijven met de bron. Stilte / god / bron energie kan niet worden verdeeld. Door stilte af te snijden, zal het niet verminderen, vermenigvuldigen of veranderen, dat is zeker constant.

Wayne Dyer

Geluk is iets dat je van tevoren beslist. Hoe je je gedachten rangschikt is belangrijker dan het rangschikken van je meubels. Een gezond emotioneel fundament.

Wanneer je de manier verandert waarop je naar dingen kijkt, veranderen de dingen waar je naar kijkt. Wayne Dyer zijn unieke benadering van het leven in weeshuizen …  Zijn bopbeurende, positieve en praktiserende vriendelijkheid vormde hem.

Lisa: Vind een staat van stilte en absolute gelukzaligheid door naar binnen te gaan, het fort neer te halen of de aap te temmen … je bent de baas over je leven. Je kunt er het beste van maken door je voor te bereiden, te waarderen, jezelf zoveel mogelijk te bevredigen/ tegemoet te komen, op zoek te gaan naar wat er daadwerkelijk is en je te concentreren op de schoonheid die je steeds meer omringt, want des te beter het gaat, des te beter het wordt. Kies voor beter. Van goed naar beter en dan het beste.

vorige

Volgende