fbpx

De Kracht van Focussen

De Kracht van Focussen

Wist je dat je een keuze hebt om te kiezen waar je op focust?

Laat me je vertellen dat wij, jij en ik, allemaal de macht hebben om ons te concentreren op wat we willen of kiezen. We beslissen waarheen onze energie stroomt.

Toen die waarheid mij bereikte, voelde ik me opgelucht en vrij. Want ik mocht nu mijn eigen mening bedenken. Ik heb de leiding!!!

Ik ben van nature een heel positief wezen  en gelukkig hebben mijn mentoren bevestigd dat het mijn natuurlijke geboorterecht is om mij goed te voelen, goed te zijn en al het goede te hebben dat ik verlang.

Welke zaadjes je ook hebt geplant, positief of negatief, het maakt niet echt uit. We creëren  soms per ongeluk een gewilde of ongewilde situatie, wat er echt toe doet is waar jij  je nu op richt. Welke van de geplantte zaadjes  moedig je aan? Het zaadje dat de meeste aandacht krijgt, dat jij meer zonlicht en water geeft, zal als eerst en prominent zijn knopje laten zien.

Liefs

L

 

terug

volgende